3/04/2016

Herkullinen SNY-lähetys!


Vietin tässä taannoin syntymäpäivääni ja SNY:ni muisti minua maailman makeimmalla yllätyksellä. Ylläolevasta kuvasta saa jo hieman vihjettä tästä herkkujutusta, minkä löysin kevään ensimmäisestä SNY-lähetyksestä. Sain postista haettavaksi valtavan suuren pahvilaatikon. Toki tiesin sen olevan salaiselta neuleystävältäni, mutta koko kotimatkan mietin, mitä kummaa niin isossa paketissa voi olla. Enpä olisi koskaan arvannut sen hauskaa sisältöä!Paketti sisälsi kaksi kerällistä Salida-lankaa ihan mielettömän upeissa väreissä. Sormiani syyhyttää ihan hirmusti päästä tekemään näistä räsymattosukat, ihanan itsekkäästi ihan itselleni. Tämä lanka onkin minulle aivan uusi ja kiehtova tuttavuus.Lapsiani varten salainen neuleystäväni oli pakannut matkaan myös autoaiheista syötävää ja lautasen. Tuo autot-auto onkin ollut jo monen tenavani suosikki ja lautasta ihailtiin kovin. Pääsee kyllä heti käyttöön. Keksejäkin maisteltiin toki :).Yllämainittujen lisäksi pahvilaatikko kätki sisäänsä aika ison lahjapaketin. Hypistelin ja helistelin, mutta en osannut arvata, mitä lahjapaperi piilotteli.


Lahjapaketin koosta saa paremmin käsitystä tästä alemmasta kuvasta... Kirjekuori sisälsi onnittelukortin lisäksi kirjeen.


Lahjakääreen alta paljastui mielettömän ihana virkattu kakku, johon oli laitettu monta kymmentä tikkunekkua. Aivan valtavan hyvä idea! Tällainen on kyllä pakko tehdä itsekin joskus jollekin lahjaksi.


Oikealle kakulle tarkoitettu kakkulaatikko kruunasi tämän yllätyksen.
Olin tästä paketista aivan mykistynyt. Isot kiitokset sinulle salainen neuleystäväni. Todellakin olit kasannut hurjan hienon lähetyksen juuri minua ajatellen.Ja tässä vielä kakku seuraavana päivänä, kun koristeet ovat varisseet parempiin suihin. Hauska koriste kahvipöytään tai superiso neulatyyny!


12 kommenttia:

 1. Anonyymi3/04/2016

  On ihana huomata että tykästyit synttäri lahjaan .Ajatus kakusta lähti likkeelle kun tutkin sivuasi ja mietin mitä olisi kivaa saada ja olisi hiukan erinlainen lahja.
  Toki tämä kakku käy lastenleikeihinkin pojat tykkää kauppaleikeistäkin.
  Jotain kivaa koitan suunnitella jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykästyin todella, siksipä en sitä lasten leikkeihin heti annakaan :). Mielessäni välkkyy jo, miten seuraavilla lastenkutsuilla kyseinen kakku on herkkupöydässä tikkarialustana. Olipa melkoisen hieno alku SNY-kierrokselle kertakaikkiaan!

   Poista
 2. Hieno synttärikakku. VAU!!!!! Hieno paketti muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Kakun lisäksi nuo langatkin olivat niin WAU!

   Poista
 3. on kyllä todella ihana paketti, mitkä herkut!
  Myöhästyneet onnittelut.

  VastaaPoista
 4. Mahtava paketti ja ihan huippu lahja. Oikea kakkulaatikko kruunaa koko komeuden. Onnittelut minunkin puolestani!

  VastaaPoista
 5. Hieno paketti ja mikä synttäriylläri! Hieno!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi3/06/2016

  IHANA yllätys! Huikeaa, mitä kaikkea hauskaa ja yllättävää SNY-leikki tuo tullessaan. Onnea! t. jonkun toisen SNY

  VastaaPoista
 7. Anonyymi3/09/2016

  Vau sanon minäkin. Ihana kakku!
  T. Jonkun toisen SNY II

  VastaaPoista
 8. Vautsi mikä paketti, kutkuttavan jännittävä kevät sinullakin edessä!

  VastaaPoista

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!