3/31/2015

Villasukkavaihto!

Olen pitänyt blogiani vasta vajaat kolme kuukautta, joten olen aika uusi tekijä tällä saralla. Näyttää siltä, että käsityöblogipitäjien kesken on koko ajan jonkinlaista haastetta tai muuta sosiaalista käsityöläisjuttua käynnissä. Päätin itsekin osallistua sopivan sattuessa kohdalle... Villasukkavaihto! Miten mukava ajatus saada jonkun toisen tekemät ihanat sukat jalkaan! Villasukkavaihtoparini väritoiveena sukkiinsa oli sateenkaari tai turkoosi. Tämän haasteen hauskuus piilee näköjään myös siinä, että tulee valittua puikoille sellaisia värejä, mitä muutoin ehkä ei tulisi valinneeksi.


 Eikös tässä ole ihan sateenkaaren värit esillä?


Tässä sukat viimeistä silausta vaille valmiina. Ihan kivat kelle tahansa, joka pitää turkoosista ja sateenkaaren väreistä, mutta ongelma on juuri siinä, että nämä kävisivät kelle tahansa.... Päätin viimeistellä sukat sillä tavalla, että ne varmasti sopisivat muutenkin kuin koon ja värien puolesta juuri saajalleen.


Tadaa! Valmiit sukat Kuppikissa -blogin kirjoittajalle!

http://kuppikissa.blogspot.fi 


Tässä vielä lähikuvaa ketjupistoilla tekemistäni kirjonnoista. Kuppikissa KK.


Lankana Novitan 7 veljestä sekä raidallisena että yksivärisenä, puikot kokoa 3,5.

Vaihtarisukat

Vaihtariksi sain todella kivat ja upean väriset kirjoneulesukat. Tarkemmin niitä pääsee ihailemaan Kuppikissan blogiin tästä linkistä: http://kuppikissa.blogspot.fi/2015/04/villasukkavaihtoa-2015.html . Villasukkavaihto oli tosi kiva kokemus, minkä myötä uskalsin jopa ilmoittautua erääseen toiseenkin villasukkavaihtoon...

6 kommenttia:

 1. Kiitos aivan todella ihanista sukista :D piristi todella päivää kun postista saapuivat tänään juuri. Mikä oikein pisti nauruksi oli tuo KK ja kuppikissa virkkaukset noissa sukissa. Todella hienot ja sopivat niin jalkaan. Myös pikkuinen ylimääräinen oli ihana. Kissani Marple piti todella paljon sukista ja kisupehmosta, haisteli ja puski niitä. Kiitos viel kerran, kivat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tuli sopivat ja kattikin tykkäsi :)

   Poista
 2. Ihana personointi sukkien saajalle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Tosin oli aika helppo nakki, kun oli niin mainion niminen blogi saajalla.

   Poista
 3. Kiva kun tulit lukijakseni. Minäkin tykästyin sinun blogiisi niin että laitoin linkin sivupalkkiini. Sinulla on juuri sen tyyppisiä töitä, mitä minäkin tykkään tehdä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa siis vielä uudestaankin blogiini :).

   Poista

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!