8/16/2015

Blogisi tarina -haaste!


Sain Suvituulian käsityöpaja -blogista http://suvituuliankasityopaja.blogspot.fi/ kutsun osallistua #Blogisitarinaan. Kiitos tästä :).

Ohjeet:
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. Blogini sai alkunsa ollessani kotiäitinä. Lapset, niin rakkaita kuin ovatkin, eivät riittäneet elämän sisällöksi, vaan kaipasin jotain aikuisempaakin juttua. Lisäksi virkkasin tai neuloin pitkin päivää aina sopivan tilaisuuden tullen (esimerkiksi jalkapallokentän laidalla kannustusjoukoissa), joten ajattelin, että olisi kiva ikuistaa työt johonkin ennen niiden käsistä päästämistä. Lisäksi suunnittelin, että blogiin kirjoittamiani ohjeita voin käyttää suoraan työmatskuna oppilaiden kanssa työelämään palattuani. Tästä syystä blogiini ei voi liittää mainoksia, koska ajattelisin sitten blogin käytön työvälineenä olevan epäeettistä, jos siitä saisi jotain taloudellista hyötyä.

Blogini on vasta niin tuore tapaus, että en tiedä, onko se merkittävästi ehtinyt kehittymään sen kulkeman taipaleen aikana. 

Minusta merkittäviä taitekohtia ovat aina ne, kun blogini saa uuden seuraajan. Silloin tulee sellainen tunne, että jee, jollekin muulle itseni lisäksi saattaa olla blogistani jotain iloa ja hyötyä. 

Blogisi tarina -haaste lähtee seuraaviin blogeihin:

6 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta. Tämä onkin hyvä keino saada uusia blogiystäviä. Kun jonkin aikaa on kirjoitellut, niin joistakin blogikavereista tulee todella hyviä tuttuja ja ystäviä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta, mielelläni lähden mukaan :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta :)

    VastaaPoista

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!