2/24/2016

Sukkia ja kevään SNY-kierroksen avaus!


Jäin koukkuun Salainen neuleystävä -touhuun. Mikäli mietit, mistä kummasta on kyse, klikkaamalla seuraavaa linkkiä, saat asiasta lisätietoa: Salainen neuleystävä. Ja tässä tulee ensimmäinen kevään 2016 SNY -kierrokseen liittyvä päivitys :). Yllä näkyy salaisen ystäväni minulle lähettämä aivan ihana kortti neulovan nallen kuvalla. Kortti tuli jo eilen ja laitoin sen visusti talteen, sillä ajattelin laittaa sen seinälle, kunhan saan ko. seinän maalattua ihanan violetiksi. Kiitos sinulle salainen ystäväni ajatuksella valitusta postikortista.


Oikeastaan tämän päivityksen sukkakuvatkin liittyvät tähän Salainen neuleystävä -ihanuuteen, sillä kummatkin sukat on tehty viime syksyisen neuleystäväni Veran (Veran blogiin pääset tästä: Blogi: Lankoja ja kissankarvoja) lähettämästä Hot Socks Fresco -sukkalangasta 2,5-koon puikoilla. Tämä lanka oli erittäin miellyttävää neuloa ja värit mitä mahtavimmat! Ylemmät sukat ovat kokoa 28-30 ja alemmat junasukat pääsivät lämmittämään erään vastasyntyneen jalkoja. Hyvä ohje junasukkaan löytyy seuraavan linkin takaa: Junasukan ohje .


Hyvää ja lankarikasta SNY-kierrosta kaikille tänne blogiini eksyville kevään kierroksen osallistujille!

11 kommenttia:

 1. hieno kortti ja kauniita sukkia!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin sinulle! Mahtava aloitus kevään kierrokselle.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti =) Ja ihanan värikkäät sukat <3

  VastaaPoista
 4. Pirteät sukat! Mukavaa SNY-kevättä sinulle! :)

  VastaaPoista
 5. Suloinen kortti ja ompa tosiaankin hyvän värinen lanka sukissa.
  En ollut viime Sny-kierroksella, mutta nyt taas innolla mukana:)
  Mukavaa kierrosta!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2/26/2016

  Hei Ystäväni tahtoisin hiukan täsmennystä lastesi ikään.
  vanhimman ja nuoriman tiedän mutta minkä ikäisiä ovat keskimäiset lapsesi.terkuin Sny

  VastaaPoista
 7. Kiva toi kortti ja noi sukat on aivan mahtavat. Olen eka kertaa sun blogissa ja olisin liittynyt lukijaksikin , mutta en tiennyt mistä. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 8. Jännityksentäyteistä kevättä sinullekin - ihanan nallekortin olet saanut! Kortin sanoma on niin totta, kun vain aina muistaisimme sen :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi3/03/2016

  Onnitelut sinulle ja ihanaa maliskuun alkua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SUURKIITOKSET mahtavasta paketista! Teen siitä päivityksen huomenna. Miulle sattui ehkä maailman paras salainen neuleystävä!!!

   Poista

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!