8/31/2016

Kortti salaiselta neuleystävältä ja hiuskoristeita!
"Elämässä pitää olla vähän neuloja, että pysymme hereillä ja paljon tyynyjä, että pysymme pehmeinä." Näin kuuluu teksti salaiselta neuleystävältäni saamastani kortista, mikä oli ensimmäinen yhteydenotto tämän syksyn SNY-kierroksen tiimoilta. Kortti oli kiva ja pääsi heti teipattavaksi kaapin oveen näköisälle. Kiitos!

Lisätietoa salainen neuleystävä -touhusta saat täältä: http://salainenneuleystava.blogspot.fi/2016/07/sny-syksy-2016-ohjeet.htmlPaljoa valmista ei ole minun puikoiltani tai koukulta viime aikoina tipahdellut, mutta jotain pientä sentään, esimerkiksi nämä kukka-hiuskoristeet/-pinnit, joilla saa ihan tavalliseen kampaukseen hieman bling-blingiä.

Lankoina kukissa käytin Tennessee-puuvillalankaa ja kukka on virkattu kuten afrikankukka, mutta jätetty viimeinen kerros kokonaan tekemättä ja perinteisen afrikankukan toiseksi viimeinen kerros (mikä siis on tämän kukkakoristeen viimeinen kerros) on virkattu astetta napakammin.


Perhoskuvioisiin hiuskoristeisiin (lankoina Tennessee ja Miami) etsin ohjeen blogista nimeltä Nemiran Nurkkaus. Linkki sinne: http://nemirannurkkaus.blogspot.fi/2014/03/virkattu-perhonen.html

 
Iloista SNY-kierrosta kaikille osallistujille!

3 kommenttia:

 1. Kivan kortin olet saanut ja hauskoja hiuskoristeita taiteillut. Mukavaa SNY-syksyä. Pakkohan tässä on olla mukana, harmittais ihan kauheasti, jos ei olisikaan ilmoittautunut mukaan. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/31/2016

  Kivaa SNY-syksyä myös sinulle Jaana :) - toivottelee "Naapurin SNY"

  VastaaPoista
 3. kaunis kortti.

  Ja mukavia pieniä koristeita. Nuo pinnit on kyllä nättejä.

  VastaaPoista

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!