4/09/2017

Lapasesta lähtenyttä!Lapasesta lähtenyttä meininkiä: Tavallisimmin teen paljon villasukkia, mutta neulottuani ekan lapasen muutamaan vuoteen, lähti homma kulkemaan omia polkujaan... Koko poikajoukkoni tilasi minulta lapaset ja toki itsellenikin käsienlämmittimet tein.


Kaikki lapaset tein 3-koon puikoilla 6-säikeisistä langoista. Lankoina oli Regian Arne ja Carlos, Vikingin Vilma ja Grundl:n Hot Socks Stripes ja London. Lapasista tuli keveät kevät-/syyslapaset, koska ne on tehty ihan yksinkertaisella langalla.


Olen lukenut monien ylistäviä kommentteja intialaisesta peukalokiilasta ja siitä, miten hyvin se istuu käteen. Tuon kokeileminen jäi vielä hamaan tulevaisuuteen, sillä tahdoin tehdä sellaiset neuleet, jotka voi vaan ottaa esiin ja jatkaa sen kummemmin miettimättä ja laskematta. Siksi tein kaikki nämä helpolla aukkopeukalorakenteella.


Kahdet pienimmät lapaset olen esitellyt jo edellisessä postauksessa: http://openlangat.blogspot.fi/2017/03/raitarasoja-ja-sukkasatoa.html Seuraavaksi esittelen kuvina kolmet isommat lapaset:
1 kommentti:

  1. Lapasten neulominen on todella rentouttavaa! Sitä intialaista peukalokiilaa suosittelen minäkin - se näyttää vähän hassulta, mutta istuu kuin hansikas :-D

    VastaaPoista

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!