9/10/2017

Kaksi virkattua penaalia!


Syksyllä koulun alkaessa oli taas aika päivittää jälkikasvun penaalit. Pari vuotta pojat edellisillä menivätkin. Ehjiä ovat ne kaksi vuotta sitten virkkaamani kynäpussitkin vielä, mutta toinen on teemaltaan jo vähän menneen talven lumia ja toinen taas on pesukoneessa muutaman kerran pyörineenä jo vähän kulahtanut. Tässä linkit näihin aiempiin penaaleihin: RAITAPENAALI
Toinen toivoi penaalinsa aiheeksi perheen mustaa kissaa. No tässäpä kissapenaali on! Aika metkan näköinen siitä tuli omaan silmäänkin. Lankoina koko ajan meni kaksi lankaa Novitan Cotton Soft ja Cotton Bamboo. Tätä lankayhdistelmää virkkasin nelosen koukulla.
Toisesta penaalista toivottiin samanlaista kuin aiempikin penaali. Etsin kätköistäni vanhoja Tennessee-puuvillalankoja. Virkkasin tämänkin kaksinkertaisella langalla koukulla 4.
Tässä alemmassa kuvassa on alla tämä uusi ja päällä jo kaksi vuotta kulkenut penaali. Aikalailla samanlaisen onnistuin tekemään :).
Jos sinä innostuit virkattujen pussukoiden tai penaalejen teosta, alkuun pääset tällä ohjeella: http://www.koukuttamo.fi/wp-content/uploads/2015/07/virkatut_pussukat.pdf

1 kommentti:

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!