9/20/2015

Eka SNY-paketti ikinä!


Viimein se saapui; miun eka SNY-paketti ikinä! Ja pakkohan se oli heti samantein illalla avata ja kuvata. Ja hypistellä. Ja ihastella. Pahvilaatikosta paljastui hirmu iso taikakerä, josta heti pisti silmään lankojen työstövälineitä, eli puikot ja virkkuukoukku, puisia kuten tykkään :).Ontelokudekerää auki purkaessani kerän kätköistä paljastui vaikka mitä värikkäitä yllätyksiä. Ylläolevassa kuvassa näkyi osasto "sekalaista", eli puikkomerkkejä, puisia hand made -lätkiä omien lankaluomusten merkkaamiseen, helmiä, servettejä ja kissoillemme raksuherkkuja.


  

Nämä kolmosen sukkapuikot näkyivätkin heti kärkeen, mutta taikapallon uumenista löytyikin niille myös kaveriksi kaksi upeaa merinosukkalankaa. Nämä sukkalangat pääsivätkin heti työstöön. Neuloessani sukkaa ja värejä huokaillen ihastellessani jymäytin omaa koulupoikaani sanomalla, että nämä sukat ovat häntä varten. Poika totesi naama peruslukemilla: "Kyllähän nuo hyvin lämmittävät, takassa." Onneksi näitä sukkia en kuitenkaan hälle oikeasti ajatellut, sillä nämä ihanan hempeät sävyt ovat kyllä naistensukkaa varten mitä osuvimmat.


  

Ontelokudetta tuli siis iso kerä ja SNY:ni oli huomaavaisesti laittanut mukaan sen virkkaamiseen sopivan kokoisen puukoukun. Tämä oli aika jännä sattuma, sillä olenkin miettinyt, että pitäisi jotain kokeilla tuollaisesta ontelokuteesta tehdä. No, nytpä tulee kokeiltua, kun välineet tulivat ulottuvilleni ihan tuosta noin vain, kuin taikaiskusta :). Nettiä selailin, ja uskoisin että osun oikeaan, jos arvaan tämän olevan Lilli-miniontelokudetta. Iso kiitos SNY:lleni ajatuksella koostetusta paketista. Kaikki kerästä paljastuneet jutut olivat mieluisia.
 


Tähän loppuun esittelen vielä muutaman esittelemättömän, elo-syyskuussa valmistuneen virkkaustyöni. Yllä vauvalle lelumustekala. Ohje täällä: *klik* 

Alla taas lapseni kaverille synttärilahjaksi mennyt virkattu penaali. Ohje täällä: *klik*


 

6 kommenttia:

 1. Ihanan SNT paketin oletkin saanut. Kaikkea mahdollista isoa ja pientä mukana. Selvästi ajatuksella koottu. Nyt ei muuta kuin kokeilemaan uutta.

  VastaaPoista
 2. aivan ihana paketti!

  VastaaPoista
 3. Juuri noita puisia hand made-merkkejä olen metsästänyt! Mistä ihmeestä niitä saa?

  Ihana paketti sinullekin tullut.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/21/2015

  Kiva kun tykkäsit! Seuraavaa pakettia jo suunnitteillakin! T. Snysi

  VastaaPoista
 5. Mahtava yllätyskerä! Melko massiivinen kerä taisi kyllä olla jos se piti sisällään myös kaksi kokonaista lankakerää :)

  VastaaPoista
 6. Todellakin oli iiiiiisooooo se kerä. Ja mieluisa. Miulla on siis ajatuksia lukeva SNY :).

  VastaaPoista

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!