3/26/2016

Virkattu maakilpikonna!


Sny-parini lähetti pääsiäistervehdyksen näin kauniilla pöllökortilla. Juuri valmistunut (lapsi tilasi jo olemassa olevalle virkkaamalleni kilpikonnalleen pikkuveljen) maakilpikinna löntysti sitä ihailemaan.


Tässä tämä värikäs pöllökortti nojailee erääseen projektiini (kunnon käsityöfriikillä lienee aina monta lankaa tulessa yhtaikaa eli jos jonkinlaista lankatyötä kesken). Olen päällystämässä sohvaan selkänojatyynyjä virkkaamalla. Yksi (kuvassa pilkottava) on jo valmiina, kaksi vielä tekemättä... On aika hidasta ja vähän tylsääkin, kun virkkaa vaan kiinteää silmukkaa toisensa perään, mutta kyllä tämä sohvanverhoiluprojekti kuitenkin edistyy koko ajan muiden töiden ohella.Kilpikonna pääsi poseeraamaan kissojen pääsiäisruoholaatikkoon. Kuvasin kilpparia vähän joka suunnasta.


Virkkasin konnan 2,5 -koon koukulla käyttäen lankoina Catania Grandea, Tennesseetä ja Bommix Bamboota. Tämän kokoinen koukku on vähän liian pieni näihin lankoihin, mutta teen pehmolelut aina lankaan nähden pienellä koukulla, jolloin virkkuusta tulee niin tiivis, että täytevanu ei pursuile lankojen välistä.


Iloista kevään juhlaa kaikille blogini lukijoille, niin vakituisille kuin satunnaisemmillekin!


Virkattu kilpikonna
Lisää virkkaamiani kilpikonnia löytyy täältä: http://openlangat.blogspot.fi/2015/01/kolmenlaista-kilpikonnaa-afrikankukista.html

9 kommenttia:

 1. Anonyymi3/27/2016

  Huikee kilpari ihanat värit ja korttikin on perille tullut Iloista pääsiäistä koko perhelle t:Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihana kortti saapuikin. Kiitos sinulle!

   Poista
 2. onpas suloinen kortti ja mikä herkku kilppari

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti. Kilpikonna mitä upein. Kaunis kokonaisuus kerta kaikkiaan.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekin tykästyin ja unikaveriksikin on lapsi sen kelpuuttanut.

   Poista

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!