4/23/2016

Huhtikuun SNY-paketti!


Huhtikuun SNY-paketti

Ihana kevään piristys on lisääntyneen auringonvalon lisäksi tämä SNY-kierroksella oleminen. Lanka-aiheisten pakettien kokoaminen ja saaminen on vaan niin mahdottoman mukavaa! Innolla olin jo vakoillut, mitä muiden kierroksella olevien paketit ovat sisältäneet. Samoin toki kiinnostaa, mitä minun lähettämästäni paketista on tykätty. Huhtikuun kierroksen lähetykset löydät tämän linkin takaa: http://salainenneuleystava.blogspot.fi/2016/04/huhtikuun-2016-paketit-muut-muistamiset.htmlPostista hain taas valtavan kokoisen pahvilaatikon. Matkalla kotiin jännäsin kovin, mitähän paketista tällä kertaa paljastuu. Edellisen paketin johdosta tiesin odottaa jotain jännää ja hienoa. Blogipäivityksen tästä edellisestä paketista löydät täältä: http://openlangat.blogspot.fi/2016/03/herkullinen-sny-lahetys.html


Heti avatessa paketista löytyi valtavan taikapallon lisäksi poppareita (kaksi pussia syöty jo, olivat parempia kuin aikaisemmin testaamani mikropopcornit), heijastinlangalla terästetty pipo (viileiden kevätkelien johdosta se on päässyt jo monta kertaa nelivuotiaan nassikan päässä ulos), ristipistotaulupaketti ja kirjekuori, joka ohjeistettiin avaamaan vasta kun taikapallo on saatu avattua.

 

Ja kerimistä saamassani taikapallossa riitti. Siinä olevat kolme ihanan värikästä Ville-lankakerää piilottivat sisäänsä hurjan määrän aarteita: tarroja (heti kuvauksen jälkeen lapseni sosialisoivat ne, eli hyvään käyttöön menivät), ompeluneuloja, kahdeksan heijastavaa kukkaa (varmaan parini itse tekemiä, ajattelin, että voisin joihinkin pitkiin villasukkiin laittaa koristeeksi ja hyödyksi), palmikkopuikot, kukan siemeniä (olen aika toivoton näissä hommissa, mutta saatan kuitenkin yrittää saada noista kukkia aikaiseksi), helmistä tehty avaimenperä (kenties parini itsetekemä, päätyi heti yhden perheen koulupojista avainnippuun), käsikoru, hand knitted- kangasnauhaa, suklaarasia (hyvää oli, heti söimme kaiken, lisäksi metallirasia päätyi erään pienen "aarrelaatikoksi"). Ja viimeisenä esiin putkahti todella ihanat kämmekkäät. Niitä pidinkin jo yhtenä päivänä. Ovat kauniin lisäksi juuri sopivat. Kirjekuoresta paljastui varpaista varteen tehtävien sukkien ohjeen lisäksi pahvisia värityskuvia (menivät jo heti yhden koulupojan väritettäväksi). Alla vielä lähikuvaa kämmekkäiden kuvioista. Onkohan tuo se kerttu-kuvio?


 'Muuttolintujen lento ja laulu, sulavesien  solina puroissa, tulvat'
- Olisipa mukavaa saada jotain pientä lämmikettä saappasiin. Kenties säärystimet tai villasukat?
Taikapallon muodossa - magic yarn ball
Lanka (100 g vähintään) + ohje ja lisänä 5-10 pientä aarretta/tarvikkeita.
- Google: "Magic yarn ball", "Magic yarn ball ideas"Pakettini oli uskomattoman runsas ja ajatuksella kasattu. Lämpimät kiitokset sinulle Salainen Neuleystäväni!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi4/23/2016

  Ihanan paketin olet sinäkin saanut, paljon kaikenlaista koko perheelle :)

  Iloista viikonloppua toivottelee SNY 30

  VastaaPoista
 2. Ompas kiva että lakki löysi ottajan ja on käytössä kaikki on itse tekemiäni juttuja mitä laitoin tulemaan.Kämekäät tein kiirellä että saisin ne mukaan lähetykseen siitä johtui viivähdysen meinannut keretä joten viime tippaan jäi lähetys.jotain kivaa suuniteilla ensi kuuksi iloista huhtikuun loppua sinne

  VastaaPoista
 3. Voi pahus tulin paljastaneeni itseni mutta ei kait se haitaa mennäin nyt sitten näin eteenpäin jos sopii ei passais väsyneenä komentoida mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo haittaa, pakettien sisältöhän kuitenkin on vielä salaisuus :). Olet vastedes siis "salainen" neuleystäväni, Orvokki.

   Poista
 4. Ihana paketti pariltasi.

  VastaaPoista
 5. Olipas siinä mahtava sisältö!

  VastaaPoista

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!