6/21/2016

Kevään 2016 SNY-kierroksen viimeinen lähetys ja muuta SNY-juttua!


Kevään 2016 viimeinen SNY-paketti!

Nyt on SNY-leikin viimeisen paketin aika. Lisätietoa SNY-jutuista, eli salainen neuleystävätouhusta, saat klikkaamalla seuraavaa linkkiä: http://salainenneuleystava.blogspot.fi/ 

Ja miten hienon paketin taas sainkaan! Suurkiitos! Salaisia paketteja minulle tällä kierroksella kokoili Orvokki. Hänen blogiinsa pääset tästä: http://isotjapienetpuuhat.blogspot.fi/ 

Kierroksen aiemmat Orvokin minulle lähettämät lähetykset löydät seuraavien linkkien takaa:Nyt saapuneesta paketista löytyi ylläolevat lorukortit kangaspussissa. Ja lisäksi tarvikkeita lisäkorttien tekoon. Tosi kiva ylläri perheen pienimmille. Kiitos!


Ja jotain myös perheen melkein isoimmalle, eli minulle. Ihanan väristä sukkalankaa, tekovinkiksi Olga-ohje. Ehkäpä tästä kyseisenmalliset sukat todella tuleekin. On ollut Olga-sukat nimittäin jo jonkin aikaa to do -listalla. Lisäksi pieni ompelusetti. Kiitos!


Lapsille paketista löytyi myös namuja. Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata yhden pussin olevan tyhjä. Tämä tyhjeni ihan kirjoittajan toimesta. Illalla virkkaushommia tehdessäni ajattelin ottaa muutaman namun ja kas kummaa, niitä tuli otettua hieman enemmänkin, koska hyviä olivat. Kiitos!


Paketissa olleet hernepussisammakot tässä istua ihmettelevät, että miksi heistä ei mainita mitään. Sammakot ovat olleet jo nyt kovassa heittelykäytössä, ne lentävät niin vinkeästi. Kiitos!


Ja viimeisimpänä, joskaan ei vähäisimpänä, tässä paketista löytynyt saippuapussi. Tätä voi käyttää ihan pesimenäkin, eli ikäänkuin sienenä, jossa on saippua valmiina. Pitääpä kokeillä. On muuten ihan miun värinen tämä. Kiitos!


Sitten voinkin paljastaa, mitä itse olen omalle salaiselle ystävälleni tällä kierroksella tehnyt. Nämä kaksi ovat varsinaisia SNY-töitä, sillä olen tehnyt sekä pussukan että sukat syksyn SNY-ystävältäni, Veralta, saamistani langoista. Veran blogiin löydät tästä: http://lankojajakissankarvoja.blogspot.fi/ 

Näitä tekeleitäni ja toki muutakin lähettelin tällä kierroksella Mustakissalle. Hänen bloginsa löytyy seuraavan linkin takaa: http://mustankissantytar.blogspot.fi/ 


Virkattu pussukka

Ohje vetoketjulliseen pussukkaan löytyy täältä: http://www.koukuttamo.fi/wp-content/uploads/2015/07/virkatut_pussukat.pdf


Sukat fingering-vahvuisista langoista

Teräosa mukailee mallia Rim-sukat

Niina Laitisen ohje Rim-sukkiin löytyy täältä: http://www.ravelry.com/patterns/library/rim-socks

Sukan varressa broken seed -neulosta

Laatimaani broken seed -ohjeeseen pääset tästä: http://openlangat.blogspot.fi/2015/04/broken-seed-feat-kortti-polvisukat.html 

Tällaista tällä kertaa. Monenmoista lankahommaa on kesken, päivityksiä tulee sitä mukaa, kun valmista tulee. Kesämieltä ja lämmintä juhannusta! 

9 kommenttia:

 1. Kiitos Jaana aivan huikeasta Sny-keväästä! Tänään hain viimeisen pakettisi postista ja vautsi! Olipa ihana. Tiesit jostain kumman syystä, että minulla on ongelma yhden hampaanvälin kanssa, joten tuota "tekokuituista" kuluu kyllä, kiitos.
  Toivottavasti flunssa ei yllätä kesällä, mutta on hyvä olla vähän apuja siihenkin jos niin käy. Ja langat, kiitos.
  Koko kierros oli mukava. Postaan vielä paketista, kunhan tässä ennätän. Tänään tultiin reissusta kotiin. Oikein ihanaa kesää sinulle ja koko pesueellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sinulle oli mukava lähetellä paketteja :)

   Poista
 2. Siis aivan upea paketti <3

  VastaaPoista
 3. Monipuolinen ja ajatuksella kasattu paketti! Herkullinen saippuapussi! :)

  VastaaPoista
 4. Heipä vaan ja kiitos kortista joko sait jälkikäteen lähetettyä postia

  VastaaPoista
 5. Tuli mieleeni että hoksasitko että pitkät putket oli vesipyssyjä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakettia kuvatessani tätä en hoksannut, mutta kun lapset saivat ne käsiinsä, he kyllä hoksasivat heti, mistä oli kyse :).

   Poista

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!