12/03/2016

Marraskuinen SNY-lähetys


SNY-paketit piristävät kummasti arkea. Ihan koko perheen osalta. Kuten kuvasta huomaa, olen onnistunut tallentamaan paketin sisällön vasta, kun siitä on jo lasten voimin nautiskeltu. Pakotin lapset kuitenkin säästämään suklaiden käärepaperit kuvausta varten :).


Salainen neuleystäväni lähetti jo aikoja sitten minulle marraskuun paketin, mutta vasta nyt sain aikaiseksi tehdä päivityksen tästä. Paketti oli tosi mieluisa, suuret kiitokset sinulle salainen ystäväni! Alla vielä tarkemmin lähetyksen sisällöstä...


Suklaaherkkuja! Ja suklaan tuoksuista saippuaa!


Kissoille leluja ja neulojalle kourallinen "Hand made" -riipuksia käsitöihin kiinnitettäväksi.Itsetehtyjä juttuja paketissa oli oikein kaksin kappalein :). Nämä ylläolevat säärystimet ovat olleet jo monena päivänä käytössä. Ihanat ovat <3.


Kämmekkäät ovat aivan ihanan väriset ja sopivan kokoiset myös. Näille löydän kyllä ilmojen lauhtuessa käyttöä. Lämpimät kiitokset näistäkin, itsetehtyjä on niin ihana saada <3.


Ystäväni ei unohtanut juomapuoltakaan. Paketissa oli lasten maailman parhaaksi arvostelemaa vaahtokarkkikaakaota ja miun kuppiin päätyneet cappucinot.


Lankoina paketissa oli huimat viisi kerää konehuovutukseen sopivaa villalankaa. Pitäisi ehkä uskaltaa lapaset tehdä. Onnistuessaan olisivat varmasti todella lämpimät. Ja onhan meillä perheessä monenkokoisia käsiä, eli jos itselle vääränkokoiset tulisi, varmaankin käyttäjä löytyisi kuitenkin.


Joulun odotus näkyy jo koulullakin. Tänä vuonna koulutonttu oli taiteillut tällaisen kalenterin luokkamme liitutaululle. Luukkujen kuvat ovat oppilaiden tekemiä. 


Mukavaa ja lämmintä joulunodotusta sinulle, joka blogiini eksyit!


1 kommentti:

Hauskaa kun löysit blogiini! Voit halutessasi kommentoida sivun alareunaan, kiitos!